• Liefhebbers
  • 35 jaar deskundigheid
  • Youngtimers in topstaat
  • Fiscale voordelen

Lexus RX

300 President Aut.-5

€ 16.900,-

We hebben eindelijk weer eens een bijtellingsvriendelijke Lexus RX 300 "die er nog toe doet" voor u gevonden! En dan maar meteen in de meest luxe "President" uitvoering én met alle verkrijgbare optie's (elektrisch bedienbaar glazen schuif-/kanteldak en een hout/leder stuur). De volledige luchtvering V+A strijkt alle oneffenheden in de weg helemaal glad voor u, het Mark Levinson Premium audio-systeem laat u als nooit te voren van uw favoriete muziek genieten en met het full-map DVD navigatiesysteem komt u uitgerust op uw bestemming aan. Deze SUV is 100% dealeronderhouden, het compleet afgestempelde onderhoudsboekje (laatste beurt Lexus Baden-Baden 04-2021, 103.706 km.). Wij hebben de puntjes vast op de i gezet voor u, de in de prijs inbegrepen grote afleverbeurt heeft deze SUV al gehad. Omdat de originele velgen licht geoxideerd waren én om de auto een beetje naar de huidige tijd te halen heb ik een nieuwe set zwarte CMS 18 inch kwaliteitsvelgen met nieuwe Hankook SUV 4-season banden gemonteerd. Ik hoop dat u dat net zo aanspreekt als dat dat mij doet! Lexus; The Art Of Perfection!

Extra voordeel voor de zakelijke rijder; de komende 3 jaar betaalt u bij belastingschijf 1 gemiddeld slechts € 88,= netto per maand aan bijtelling voor privégebruik.

Voor een eerste indruk kunt u 37 (detail)foto's in hoge resolutie bekijken op onze website.

UW AUTO INRUILEN?

Via onderstaand formulier kunt u een inruilverzoek indienen. Om u een marktconform bod te kunnen doen zullen wij u altijd vragen om naar de showroom te komen.
Wij nodigen u van harte uit.

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

MISSCHIEN OOK INTERESSE IN?

Mercedes-Benz

CLK-Klasse W209 CLK 240 Elegance Aut.-5

Prijs: € 12.900
Km-stand: 97.390 KM
Bekijk deze auto  

Mercedes-Benz

C-Klasse W203 C 320 Avantgarde AMG Aut.-5

Prijs: € 12.900
Km-stand: 95.859 KM
Bekijk deze auto  

Volkswagen

Phaeton 3.2 V6 4p. Aut.-5

Prijs: € 12.900
Km-stand: 177.279 KM
Bekijk deze auto  

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERSTrustpilot

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website