• Liefhebbers
  • 35 jaar deskundigheid
  • Youngtimers in topstaat
  • Fiscale voordelen

Volkswagen Phaeton

3.2 V6 4p. Aut.-5

€ 12.900,-

Nieuw binnen deze fantastische Volkswagen Phaeton 3.2 V6 Automaat 4-zitter! Wat een luxe en wat een afwerking... Deze van oorsprong Deense VW komt volledig gedocumenteerd, het afgestempelde onderhoudsboekje en meerdere onderhoudsfacturen zijn aanwezig. De duurste Volkswagen aller tijden kreeg van zijn geestelijk vader, ex-topman van Volkswagen, Ferdinand Piëch, als opdracht mee "alle andere toplimousines in de schaduw te stellen". De eisen die gesteld werden door Piëch waren zo hoog, dat een deel van de medewerkers van de ontwikkelingsafdeling dacht dat het onmogelijk zou zijn er aan te voldoen. Enkelen van hen namen vrijwillig ontslag; anderen werden ontslagen of overgeplaatst naar een ander project. Toch is aan een groot deel van de eisen van Piëch voldaan. Zo is de auto extreem stil (circa 60 decibel op snelwegtempo) en dankzij de speciale airco, die niet rechtstreeks op de passagiers blaast, is het vrijwel onmogelijk dat de ruiten beslaan. Standaard was de limousine extreem luxe uitgerust met onder andere instelbare luchtvering en dit 4-zits exemplaar heeft onder andere 4 elektrisch verstel-, verwarm- en verkoelbare comfortzetels met massage en geheugenstanden, separate airconditioning voor de achter passagiers, Key-less entry & Go, een elektrisch bedienbaar glazen schuif-/kanteldak en 18 inch lichtmetalen velgen. De kilometerstand kan nog wat oplopen want ik geniet nu zelf ook even van deze fantastische limousine...

Extra voordeel voor de zakelijke rijder; de komende 3 jaar betaalt u bij belastingschijf 1 gemiddeld slechts € 66,= netto per maand aan bijtelling voor privégebruik.

Voor een eerste indruk kunt u 38 (detail)foto's in hoge resolutie bekijken op onze website.

UW AUTO INRUILEN?

Via onderstaand formulier kunt u een inruilverzoek indienen. Om u een marktconform bod te kunnen doen zullen wij u altijd vragen om naar de showroom te komen.
Wij nodigen u van harte uit.

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

MISSCHIEN OOK INTERESSE IN?

Lexus

RX 300 President Aut.-5

Prijs: € 11.900
Km-stand: 145.265 KM
Bekijk deze auto  

Mercedes-Benz

CLK-Klasse W209 CLK 240 Elegance Aut.-5

Prijs: € 12.900
Km-stand: 97.390 KM
Bekijk deze auto  

Mercedes-Benz

C-Klasse W203 C 320 Avantgarde AMG Aut.-5

Prijs: € 12.900
Km-stand: 95.859 KM
Bekijk deze auto  

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERS



Trustpilot

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website