• Liefhebbers
  • 35 jaar deskundigheid
  • Youngtimers in topstaat
  • Fiscale voordelen

Volkswagen Phaeton

3.2 V6 4p. Aut.-5

€ 11.900,-

Koppel: 315 Nm
Staat interieur: goed
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Volkswagen Phaeton 3.2 V6 Automaat 4-zitter! Wat een luxe en wat een afwerking... Deze van oorsprong Deense VW komt volledig gedocumenteerd, het afgestempelde onderhoudsboekje en meerdere onderhoudsfacturen zijn aanwezig. De duurste Volkswagen aller tijden kreeg van zijn geestelijk vader, ex-topman van Volkswagen, Ferdinand Piëch, als opdracht mee "alle andere toplimousines in de schaduw te stellen". De eisen die gesteld werden door Piëch waren zo hoog, dat een deel van de medewerkers van de ontwikkelingsafdeling dacht dat het onmogelijk zou zijn er aan te voldoen. Toch is aan een groot deel van de eisen van Piëch voldaan. Zo is de auto extreem stil (circa 60 decibel op snelwegtempo) en dankzij de speciale airco, die niet rechtstreeks op de passagiers blaast, is het vrijwel onmogelijk dat de ruiten beslaan. Standaard was de limousine extreem luxe uitgerust met onder andere instelbare luchtvering en dit 4-zits exemplaar heeft onder andere 4 elektrisch verstel-, verwarm- en verkoelbare comfortzetels met massage en geheugenstanden, separate airconditioning voor de achter passagiers, Key-less entry & Go, een elektrisch bedienbaar glazen schuif-/kanteldak en 18 inch lichtmetalen velgen.

Extra voordeel voor de zakelijke rijder; de komende 3 jaar betaalt u bij belastingschijf 1 gemiddeld slechts € 66,= netto per maand aan bijtelling voor privégebruik.

Voor een eerste indruk kunt u 38 (detail)foto's in hoge resolutie bekijken op onze website.

Van dinsdag t/m vrijdag bent u, op afspraak, van harte welkom. Op zaterdag bent u, ook zonder afspraak, van harte welkom van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Online en telefonisch kunt u ons altijd bereiken.

Label Auto Timon Goed.

UW AUTO INRUILEN?

Via onderstaand formulier kunt u een inruilverzoek indienen. Om u een marktconform bod te kunnen doen zullen wij u altijd vragen om naar de showroom te komen.
Wij nodigen u van harte uit.

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

MISSCHIEN OOK INTERESSE IN?

Volkswagen

Phaeton 3.2 V6 4p. Aut.-5

Prijs: € 11.900
Km-stand: 177.279 KM
Bekijk deze auto  

Mercedes-Benz

CLK-Klasse W209 CLK 240 Elegance Aut.-5

Prijs: € 11.900
Km-stand: 97.390 KM
Bekijk deze auto  

Mercedes-Benz

CLK-Klasse W209 CLK 320 Elegance Aut.-5

Prijs: € 13.900
Km-stand: 79.274 KM
Bekijk deze auto  

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERSTrustpilot

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website