• Liefhebbers
  • 35 jaar deskundigheid
  • Youngtimers in topstaat
  • Fiscale voordelen

Toyota Yaris

1.3 VVTi Linea Sol MMT

€ 6.900,-

Vooras: Bandenprofiel links: 7.0 mm; Bandenprofiel rechts: 7.0 mm
Achteras: Bandenprofiel links: 7.0 mm; Bandenprofiel rechts: 7.0 mm
Koppel: 121 Nm
Staat interieur: goed
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: All-seasonbanden

Deze, van inruil afkomstige, Toyota Yaris 1.3 VVTi Linea Sol met MMT Automatische transmissie is super verzorgd. Zowel optisch als technisch. Afkomstig van een relatie van mij van het 1e uur. Ber is zo iemand die gaat voor absolute perfectie. Iedere auto die hij koopt wordt door de mangel gehaald en alle imperfecties worden gladgestreken, zo ook bij deze Yaris. De onderkant is compleet gereinigd en voorzien van een Dinitrol anti-roest behandeling, de standaard stalen velgen met wieldoppen zijn vervangen door glanszwarte lichtmetalen velgen met nieuwe 4-seizoenen banden, de auto heeft een grote beurt met nieuwe uitlaat gehad en ga zo maar door... Maar, toen Ber letterlijk tegen onze unieke Volvo C70 aan in Cassis Red Metallic aan liep - wat hem deed denken aan een Volvo 850 Kombi die hij ooit zakelijk nieuw in dezelfde kleur bestelde- rolde het balletje snel de goede kant op... Ber's echtgenote, die blij was met de haar toebedeelde Yaris, is gelukkig voor Ber meedenkend en zij stemde in met de wisseling. Oorspronkelijk komt deze Yaris uit Duitsland, het compleet van A-Z afgestempelde serviceboekje is erbij. 

Extra voordeel voor de zakelijke rijder; de komende 3 jaar betaalt u bij een belastingschaal van 42% IB gemiddeld slechts € 35,= netto per maand aan bijtelling voor privégebruik.

Voor een eerste indruk kunt u 30 (detail)foto's in hoge resolutie bekijken op onze website. Een echt goed beeld krijgt u pas bij een bezichtiging in onze showroom! U bent van harte welkom!

Van dinsdag t/m vrijdag bent u, op afspraak, van harte welkom. Op zaterdag bent u, ook zonder afspraak, van harte welkom van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Online en telefonisch kunt u ons altijd bereiken.

UW AUTO INRUILEN?

Via onderstaand formulier kunt u een inruilverzoek indienen. Om u een marktconform bod te kunnen doen zullen wij u altijd vragen om naar de showroom te komen.
Wij nodigen u van harte uit.

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

MISSCHIEN OOK INTERESSE IN?

BMW

5 Serie E60 530i Executive Comfort-line Aut.-6

Prijs: € 13.500
Km-stand: 138.662 KM
Bekijk deze auto  

Audi

A6 Limousine 2.4 Exclusive

Prijs: € 5.900
Km-stand: 134.539 KM
Bekijk deze auto  

Toyota

Yaris 1.3 VVTi Linea Sol MMT

Prijs: € 6.900
Km-stand: 99.148 KM
Bekijk deze auto  

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERSTrustpilot

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website