• Liefhebbers
  • 35 jaar deskundigheid
  • Youngtimers in topstaat
  • Fiscale voordelen

Audi A6

Limousine 1.8 5V T Advance

€ 8.900,-

Bandenmaat: 16
Vooras: Bandenprofiel links: 7 mm; Bandenprofiel rechts: 7 mm
Achteras: Bandenprofiel links: 7 mm; Bandenprofiel rechts: 7 mm
Koppel: 210 Nm
Staat interieur: goed
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: All-seasonbanden

In 2015 importeerden wij deze Audi A6 1.8T met 20.494 km. op de teller van zijn 88-jarige 1e Duitse eigenaar. Hij is nu weer terug op het honk! De 1e NL eigenaar heeft eveneens zeer goed voor de auto gezorgd en er ruim 62.000 km. van genoten. De limousine is nog steeds in absolute topstaat, zowel optisch als technisch. De complete onderhoudshistorie van zowel DE als NL is bekend en aanwezig. Om de puntjes vast op de i te zetten voor u hebben wij de auto professioneel laten poetsen inclusief een glass-coating, de puntgave originele 16 inch lichtmetalen velgen zijn voorzien van spiksplinternieuwe Continental all-season banden en is er een nieuwe accu geplaatst. Voor de aflevering aan u krijgt de auto nog een uitgebreide afleverbeurt en een nieuwe APK. Voor de echte liefhebber! Inruil van uw huidige auto is altijd bespreekbaar!

Extra voordeel voor de zakelijke rijder; de komende 3 jaar betaalt u bij belastingschijf 1 slechts € 38,= netto per maand aan bijtelling voor privégebruik. Daarna kunt u uw Youngtimer opnieuw laten taxeren en wordt de bijtelling lager. 

Voor een eerste indruk kunt u 34 (detail)foto's in hoge resolutie bekijken op onze website. Een echt goed beeld krijgt u pas bij een bezichtiging in onze showroom! U bent van harte welkom!

Label: Auto Timon Goed.

Van dinsdag t/m vrijdag bent u, op afspraak, van harte welkom. Op zaterdag bent u, ook zonder afspraak, van harte welkom van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Online kunt u ons altijd bereiken!

UW AUTO INRUILEN?

Via onderstaand formulier kunt u een inruilverzoek indienen. Om u een marktconform bod te kunnen doen zullen wij u altijd vragen om naar de showroom te komen.
Wij nodigen u van harte uit.

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

Foto uploaden

MISSCHIEN OOK INTERESSE IN?

Audi

A6 Limousine 3.2 FSI Quattro Pro Line Aut.-6

Prijs: € 14.900
Km-stand: 122.318 KM
Bekijk deze auto  

Škoda

Superb 1.8 TSI Elegance

Prijs: € 14.900
Km-stand: 117.529 KM
Bekijk deze auto  

Audi

A6 Limousine 3.2 FSi Quattro Pro Line Aut.-6

Prijs: € 15.900
Km-stand: 111.198 KM
Bekijk deze auto  

DE TOP VAN NEDERLAND OP HET GEBIED VAN YOUNGTIMERSTrustpilot

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@auto_timon_uden

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website